Executam lucrari la inaltime si de alpinism utilitar, in conditii de siguranta!

   

KARUNA EXPERT oferă o gamă completă de servicii de acces, inclusiv de lucru pe acoperisuri si alte structuri inalte. Specialistii KARUNA EXPERT oferă o gamă largă de servicii in locatii dificile: reparatii si vopsit acoperisuri, interventii la instalatii electrice, interventii la stalpi reclame(mesh) outdoor, montare jgheaburi si burlane, montare placute indicatoare si directionare pe stalpi.
Utilizam echipament de alpinism industrial(alpinism utilitar), alături metode de acces corespunzătoare.

Echipamentele speciale de lucru la inaltime sunt fabricate de producatori autorizati, si insotite de certificate de conformitate, ceea ce permite realizarea unor lucrari cu grad mare de dificultate si la standarde ridicate de calitate.

KARUNA EXPERT executa lucrari de alpinism utilitar in Bucuresti si in toata tara, precum si lucru la inaltime, in conditii de siguranta.

Fiecare alpinist utilitar are experienta si calificare pentru a oferi solutii de acces pe structuri înalte, stalpi, telecomunicatii si piloni.

Va putem oferi personal bine instruit si calificat atat in alpinismul utilitar cat si in sanatatea si securitatea in munca.

Evaluarea costului lucrarii se face gratuit.

KARUNA EXPERT


2004 Copyright KARUNA EXPERT SRL. All rights reserved.

 

 

 

 

Horoscop - Roportal