CURS INSPECTOR PROTECTIA MUNCII

KARUNA EXPERT SRL organizeaza curs inspector protectia muncii autorizat de CNFPA, nivel mediu (80 de ore).

INSCRIEREA se va face in limita locurilor disponibile la sediul societatii SC PARTNER TOP CONSULTING SRL din Str. Theodor Aman nr. 31, sector 1, Bucuresti, prin completarea Formularului de Inscriere si prezentarea urmatoarelor documente:

  1. Copie CI;
  2. Copie diploma bacalaureat/facultate;
  3. Adeverinta medicala eliberata de medicul de familie, cu mentiunea "Apt pentru participarea la cursul de perfectionare Inspector Protectia Muncii".

Cursul se va desfasura la sediul societatii SC PARTNER TOP CONSULTING SRL, in serii de cate 10 persoane, pe durata a 10 zile lucratoare, in perioada 19 noiembrie-30 noiembrie intre orele 12.00-20.00.

BENEFICII: Prin participarea si absolvirea acestui acestui curs, se vor dobandi competente in conformitate cu Standardul Ocupational “Inspector in protectia muncii” si, in urma examenului final, se va acorda diploma de absolvire a cursului de perfectionare recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului.

Cursul se adreseaza angajatilor care doresc sa indeplineasca, sau deja indeplinesc functia de LUCRATOR DESEMNAT IN DOMENIUL SECURITATII MUNCII.

Pretul cursului este 700 RON (rate/integral) - Pentru plata integrala la inscriere, beneficiati de o reducere de 5%.

Plata in rate se va face astfel: 350 RON la inscriere si 350 RON inaintea sustinerii examenului de absolvire.

In situatia anularii unei inscrieri dupa data inceperii cursului, sumele vor fi returnate mai putin 100 RON reprezentand cheltuieli administrative.

Persoane de contact pentru inscriere la curs:

  1. Bianca Sburlea: 0741.236.272;
  2. Cristina Malaescu: 0741.236.026;
  3. Tel fix: 021-317.23.37 / Fax: 021-404.36.59;

In cazul in care, pana la data inceperii cursului nu se inscriu minim 10 cursanti, cursul va fi amanat pentru o data ulterioara care va fi comunicata prin secretariatul SC PARTNER TOP CONSULTING SRL.

KARUNA EXPERT

 


2004 © Copyright KARUNA EXPERT SRL. All rights reserved.

Horoscop - Roportal

Eng / Rom