Bine ai venit in domeniul legilor aplicate in Prevenirea si Stingerea Incendiilor(P.S.I.) & Situatii de Urgenta!

      Pentru o integrare facila in contextul dinamic al legislatiei europene in domeniul complex privind Prevenirea si Stingerea Incendiilor(P.S.I.) & Situatii de Urgenta, KARUNA EXPERT SRL iti vine in ajutor prin specialistii sai. KARUNA EXPERT te ajuta sa identifici domeniile afacerii tale care sunt legate de Prevenirea si Stingerea Incendiilor(P.S.I.) & Situatii de Urgenta. Iti oferim, la preturi avantajoase:

1.Consultanta in Prevenirea si Stingerea Incendiilor(P.S.I.) & Situatii de Urgenta care cuprinde instructajul si testarea tuturor salariatilor societatii, precum si consemnarea acestuia in fisa de instruire PSI si Situatii de Urgenta (conf. Legii 307/2006 si OMAI 163/2007); elaborarea de instructiuni proprii ;

2.Se intocmeste o lista completa de asigurare de materiale corespunzatoare pentru informarea si instruirea angajatilor tai: in urma evaluarii riscurilor de incendiu prezente in compania ta; iti asiguram tiparituri, afise, brosuri necesare, instructiuni proprii, necesare in procesul de informare si pregatire in Prevenirea si Stingerea Incendiilor(P.S.I.) & Situatii de Urgentai necesare angajatilor tai (fise de instruire PSI si Situatii de Urgenta , etc.)

KARUNA EXPERT


2004 Copyright KARUNA EXPERT SRL. All rights reserved.

 

 

 

 

Horoscop - Roportal